2015. július 11., szombat

Krémsajtos-szalámis szendvics



Krémsajtos szalámis szendvics ( 4 darabhoz)

Hozzávalók: 8 szelet kenyér, 23 dkg natúr krémsajt ( Mascarpone), 20 dkg szalámi, 4 saláta levél, 2 szál zöldhagyma, 1 kis csokor kapor, 1 gerezd fokhagyma, só, frissen őrölt bors.
Elkészítése: A megmosott, megtisztított zöldhagymát, a megmosott kaprot és a megtisztított fokhagymát nagyon apróra vágjuk, majd a krémsajthoz adjuk, sóval és borssal ízesítjük, összekeverjük. Ezzel a krémmel kenünk meg minden kenyér szeletet. Egy-egy krémsajttal megkent kenyér szeletre teszünk szalámit, a másik szeletre tesszük a salátát, a két szelet kenyeret  egymásra borítjuk és készen is van a finom szendvics. 
Ötlet: innen

0 megjegyzés:

 

Konyhatündérmese Template by Ipietoon Cute Blog Design