2011. július 27., szerda

Vajban párolt franciabarack



 Hozzávalók: 2 ek vaj, 2 ek cukor, 4 kimagvalt, szeletekre vágott őszibarack.
A vajat felmelegítjük, hozzáadjuk a cukrot, elkeverjük, kicsit karamellizáljuk, majd hozzáadjuk a barack szeleteket. Addig pároljuk a gyümölcsöt, míg mindenütt bevonja a finom vajas máz (kb. 4-5 perc). Kivesszük, majd vanília fagyival és mézes keksszel tálaljuk.

5 megjegyzés:

Okki írta...

Nagyon finomnak tűnik! :)

Bianka írta...

Nagyon finom

4Gyerek írta...

fagyi nélkül kérem szépen. annyira nincs melegem.

Petra írta...

Nagyon jó recept, a fagyival meg különösen finom lehet. :)

Gál Edith írta...

Igy van...nagyon finom volt...:)
Köszönöm!

 

Konyhatündérmese Template by Ipietoon Cute Blog Design