Még egy salátát hozok nektek.
Annyira, de annyira finom volt.... Azért csak "volt", mert nem mostanában, hanem az Erdélyi Konyha januári lapszámába készült. Hamarosan újra el fogom készíteni.
Hozzávalók: 2 nagy zeller, tartármártás, 2 főtt tojás/csíkokra metélt párizsi
A meghámozott zellert megmossuk és sós vízben puhára főzzük. Ha kihűlt, apró kockákra vágjuk és a tartármártásba keverjük. Néhány órára hűtőszekrénybe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek. Dúsíthatjuk kockákra vágott főtt tojással vagy csíkokra metélt párizsival.
És ha Erdélyi Konyha, akkor arra kérlek, nézzetek át Edithez. Egy nagyon jó kis összefoglalót fogtok találni a februári lapszámról.
14 megjegyzés:
Azt hiszem, hogy ezt is el kell készítenem magamnak, amikor a lányok megint az apukájuknál lesznek. Nagyon jól néz ki, látszik rajta, hogy finom!
Anita, örülök, hogy tetszik!
Köszönöm!! :)
Nézz be hozzám, vár rád valami.
Ezt feltétlen ki fogom próbálni én is:)
GUSZTA, BIZTOS FINOM IS!
Nagyon guszta,és nagyon finom,egészséges!
Piroska, nagyon szépen köszönöm!!! :)
Családi tűzhely nagyon örülök, hogy tetszik!!:)
Ottis, köszönöm!! :)
Ditta, nagyon szépen köszönöm!!:)
Kedves Edith! Köszönöm, hogy szavaztál az Online Vacsoracsatában! Lenne kedved indulni a 2. fordulóban?....:)))))
Üdv,
Kutya és Konyha
Kedves Autumn!
Ok. Benne vagyok! :)
Köszönöm!!
Bianka, köszönöm!! :)
Edith! Szuper! Már most látom milyen nagyszerű csapattagjaid lesznek! :))))))))
Autumn! Már nagyon várom, hogy én is lássam...:)
Köszönöm!!:)
Gyors, és könnyen elkészíthető. Jó kis kaja. Erdélyi konyha újságot pdf-ben meg lehet szerezni?
Foodafok, sajnos nem lehet. De hamarosan Magyarországon is kapható lesz az Erdélyi Konyha :)
Köszi!
Megjegyzés küldése