2014. március 27., csütörtök

Baracklekváros csirkemell



Hozzávalók: 4 csirkemell, 2 evőkanál olaj, 1 teáskanál olasz fűszerkeverék ( szárított oregánó, bazsalikom és kakukkfű), 3 evőkanál baracklekvár, 1 evőkanál étkezési keményítő, 3 dl húsleves. A tálaláshoz: fejes saláta.

Elkészítése: A felforrósított olajban mindkét oldalán megpirítjuk az előzőleg megmosott, a fűszerekeverékkel mindkét oldalán meghintett csirkemellet, majd felöntjük a baracklekvárral és a keményítővel elkevert húslevessel és kavargatva addig pároljuk, mig a lé mártássűrűségű lesz. Ekkor levesszük a tűzről és tányérra téve tetszés szerinti zöldsalátával kínáljuk.




0 megjegyzés:

 

Konyhatündérmese Template by Ipietoon Cute Blog Design