Pages

Medvehagymás kukorica pogácsa

2014. március 31., hétfő


...csak mert nagyon-nagyon finom...:)

Hozzávalók: 3 tojás, 30 dkg kukorica ( konzervből), 5-10 dkg liszt, 2 evőkanálnyi finomra aprított medvehagyma levél, só, frissen őrölt bors. A sütéshez olaj. A tálaláshoz: kedvenc salátánk.

Elkészítése: A lecsöpögtetett kukoricához adjuk a tojásokat, a medvehagymát, annyi lisztet, hogy jól kanalazható masszát kapjunk, végül pedig sóval és borssal ízesítjük. Egy serpenyőben kevés  felforrósított olajon evőkanálnyi adagokat sütünk –kb. 2-3 perc alatt- mindkét oldalukon, majd konyhai papírtörlőre szedjük, hogy a fölösleges zsiradékot felitassuk róluk. Azonnal tálaljuk kedvenc salátánkkal.


Nincsenek megjegyzések:

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS