2010. január 24., vasárnap

Táska-kérdés



Ottis megkért, irjam le, hogy mi van a táskámban.
Akkor lássuk:
a pénztárcám, benne mindenféle irat
határidőnapló
kulcsok
golyóstollak és ceruzák
papir zsebkendők és nedves zsebkendők
szemüvegtok és törlő
kis füzet
mobiltelefonok és egy db.telefontartó
kesztyű
neszesszer

Most ezek a dolgok tartózkodnak a táskámban. Nyáron több táskát hordok, mint télen ezért nyáron több dolog szokott benne lenni.
Szép napot mindenkinek!

7 megjegyzés:

Anna írta...

Nálunk azt mondják egy nő táskájában minden van csak rend nincs... Az enyémben ezekhez még jön pelenka, cumi, cumisüveg, írólapok, színesceruza, kekszesdoboz, húha kb ennyi kapásból, mert nem álltam fel hogy megnézzem a táskám...

Gál Edith írta...

Anna! Akkor a te táskád is tipikus női táska:)) Az enyémben is nyáron több lakó lakik, de ilyenkor valahogy csak a legszükségesebbet teszem bele. Amúgy is nem sokat járkálok mostanában...

Ottis írta...

Edith, nagy jó ez az új profilkép!!!

Gál Edith írta...

Ottis! Köszönöm! Nekem is tetszik:)
(a kissebbik lányom készitette a képet:))

Anna írta...

Persze a Szentírás is ott van és az énekeskönyv. Ha nem imaházba megyek, és nincsenek velem a gyerekek akkor másik táska kevesebb tartalommal...
A képet én is akartam mondani, hogy rögtön felfigyeltem rá, nagyon jó! Ügyes lányod van.
Az én profilképem is Emil fiam készítette. Ezek a mai gyerekek...

Gál Edith írta...

Anna, neked is köszönöm.
Énekeskönyvet azért nem tartok a táskában, mert nálunk az énekek ki vannak vetitve. A Biblia vasárnaponként legtöbbször ott van.
A képpel kapcsolatosan, csak annyit, hogy nem igazán találtam meg a legmegfelelőbbet és ezt látva a lányok akcióba lendűltek, mondva, hogy majd ők készitenek egy jó képet. Ez sikeredett belőle:)))

Miner.hu írta...

Szia!

Mint gasztrobloggernek, szeretném a figyelmedbe ajánlani a gasztro.miner.hu oldalt, ahol a gasztronómiai témájú blogokat jelenítjük meg egy helyen, és az online elérhető Gasztroblogger Szakácskönyvet, ahová blogodból valószínűleg néhány receptet külön is kiemelünk.

Szeretnénk, ha a Te blogod is megjelenhetne oldalunkon, s ehhez hozzájárulásodat szeretnénk kérni (szabályunk, hogy csak azok bejegyzései jelennek meg, akik ehhez hozzájárulnak). A bejegyzésedből csak egy kivonat jelenik meg honlapunkon és esetlegesen egy kis kép: ha valaki el szeretné olvasni írásodat, akkor a blogodra fog eljutni. A csatlakozásnak anyagi vonzata nincs, a bejegyzések első egy-két mondatának listázásához a blog feedjét dolgozzuk fel, tehát semmilyen technikai teendőd sincs. Az eddigi tapasztalatok alapján napi további 50-100 látogatót is jelenthet, ha bekerül valaki a listába.

Amennyiben úgy döntöttél, csatlakoznál hozzánk vagy kérdésed van, kérlek írj az info kukac miner pont hu-ra!

Üdvözlettel:
Miner.hu

 

Konyhatündérmese Template by Ipietoon Cute Blog Design