2011. június 18., szombat

Rukolasaláta grillezett csirkemellel, gorgonzolával, paradicsommal és kukoricával


Hozzávalók: 2 ek olivaolaj, 1 darab csirkemell, só, bors, 2 cső főtt kukorica, 2 ek citromlé, 10 dkg rukola, 2 paradicsom, 10 dkg gorgonzola sajt.


A csirkemellet megfűszerezzük a sóval és borssal, majd mindkét oldalán 1-2 percig grillen megsütjük. Aztán 5 percig pihentetjük, épp addig, míg elkészül a saláta. Egy nagy tálban elkeverjük a citromlevet az olajjal, sózzuk, borsozzuk, hozzákeverjük a megtisztított, megmosott rukolát, a szeletekre vágott paradicsomot, az elmorzsolt Gorgonzolát, a csőről levágott kukorica szemeket, végül pedig a csíkokra vágott csirkemellet. Jól összekeverjük és azonnal tálaljuk.


Forrás: Martha Stewart

6 megjegyzés:

családi tűzhely írta...

Nekem nagyon tetszik:)

4Gyerek írta...

Mutatós.
Rukkolát vajon miért nem akarom kipróbálni?

Bianka írta...

tetszik és még a rukkolát is megenném

Ottis írta...

Nagyon guszta :)

Gál Edith írta...

Nagyon szépen köszönöm! :)

Katalin írta...

imádom a rukolát, az izgalmas dióíze miatt,a szerénysége miatt, a valódi innyencsége miatt ...finom!:))a kukoricát kihagynám, bár nem tudom, még nem próbáltam őket együtt

 

Konyhatündérmese Template by Ipietoon Cute Blog Design