2011. augusztus 31., szerda

Majonézes tojás


Hozzávalók: 6 keményre főtt tojás, 1 tojás sárgájából és 1 dl olajból majonéz, 1 dl tejföl, 1 kk mustár, citromlé, só, bors, cukor, petrezselyemzöld.
A tojásokat karikákra vagy negyedekre vágjuk, tálra helyezzük. A majonézt felhigitjuk a tejföllel, izesitjük citromlével, sóval, borssal és cukorral, és leöntjük vele a tojásokat. Tetejét petrezselyemzölddel meghintjük és 1-2 órán át hűtőszekrényben tartjuk, hogy az ízek jól összeérjenek.


8 megjegyzés:

Anazar írta...

Energiadús reggeli, odateszi magát rendesen, de legalább délig nem lesz éhes az ember lánya ;-))

Gál Edith írta...

...szerintem is...:)

Kati írta...

Bizony, finom reggeli.:)

Jade írta...

Hmm, nagyon guszta!

Edó írta...

Milyen egyszerű és nagyszerű étel!meg sem gondolnám:)

Petra írta...

Tetszik az egyszerűsége. Nagyon finom. :))))

Bianka írta...

Nagyon szeretem, rég óta tervezet

Helga írta...

Ez nagyon finom lehet, és nincs annyi macera vele, mint a töltött tojással.Nagyszerű ötlet!

 

Konyhatündérmese Template by Ipietoon Cute Blog Design