Hozzávalók: 6 keményre főtt tojás, 1 tojás sárgájából és 1 dl olajból majonéz, 1 dl tejföl, 1 kk mustár, citromlé, só, bors, cukor, petrezselyemzöld.
A tojásokat karikákra vagy negyedekre vágjuk, tálra helyezzük. A majonézt felhigitjuk a tejföllel, izesitjük citromlével, sóval, borssal és cukorral, és leöntjük vele a tojásokat. Tetejét petrezselyemzölddel meghintjük és 1-2 órán át hűtőszekrényben tartjuk, hogy az ízek jól összeérjenek.
8 megjegyzés:
Energiadús reggeli, odateszi magát rendesen, de legalább délig nem lesz éhes az ember lánya ;-))
...szerintem is...:)
Bizony, finom reggeli.:)
Hmm, nagyon guszta!
Milyen egyszerű és nagyszerű étel!meg sem gondolnám:)
Tetszik az egyszerűsége. Nagyon finom. :))))
Nagyon szeretem, rég óta tervezet
Ez nagyon finom lehet, és nincs annyi macera vele, mint a töltött tojással.Nagyszerű ötlet!
Megjegyzés küldése