2014. szeptember 1., hétfő

Színes saláta kapros öntettel









Hozzávalók: 1 fej saláta, 4 paradicsom, 2 zöldpaprika, 2 szál zöldhagyma, 4 főtt tojás, só, frissen őrölt bors. Az öntethez: 2 dl natúr joghurt, fél csokor zöldkapor, só, frissen őrölt bors.

Elkészítése: A megmosott paradicsomot, zöldhagymát, paprikát szeletekre vágjuk, a megmosott salátát leveleire szedjük, a tojásokat megpucoljuk. Egy lapos tálra tesszük a saláta leveleket, rajtuk ízlésesen elrendezzük a paradicsom-, paprika, hagyma és tojás szeleteket, majd meghintjük sóval és borssal, végül pedig meglocsoljuk az időközben elkészített öntettel, amihez a megmosott kaprot apróra vágjuk és összekeverjük a joghurttal, amit ízesítünk sóval és borssal, majd jól összekeverjük.


2 megjegyzés:

Monika írta...

Hogy én mennyire szeretek mindent,ami kapros! :) Nagyon jól néz ki,elmentettem,köszönöm!

Gál Edith írta...

Kedves Mamka! Annyit gondolok mostanában Rád!!! Rég nem olvastam a bejegyzéseidet...
Én köszönöm! :)
További áldott napot és hetet kívánok Neked!

 

Konyhatündérmese Template by Ipietoon Cute Blog Design