Hozzávalók: 6 tojás, 3 paradicsom, 1 kis csokor snidling, 3 ek ecet, só, bors, 1 kiskanál mustár, 4 ek olaj, 2 salátalevél.
A tojásokat keményre főzzük, majd lehűtjük, meghámozzuk, és négybe vágjuk. A paradicsomot megtisztitjuk, majd cikkekre szeljük. A snidlinget apróra vágjuk, és egy salátástálba tesszük. Belerakjuk a paradicsom- és tojásszeleteket, hozzáöntjük az ecettel elkevert mustárt, az olajat, sózzuk, borsozzuk, majd óvatosan összekeverjük. Aztán hűtőbe téve 1 órán át érleljük.
Tálaláskor egy-egy tányérba fektetett salátalevélre halmozzuk, és hidegen tálaljuk.
A tojásokat keményre főzzük, majd lehűtjük, meghámozzuk, és négybe vágjuk. A paradicsomot megtisztitjuk, majd cikkekre szeljük. A snidlinget apróra vágjuk, és egy salátástálba tesszük. Belerakjuk a paradicsom- és tojásszeleteket, hozzáöntjük az ecettel elkevert mustárt, az olajat, sózzuk, borsozzuk, majd óvatosan összekeverjük. Aztán hűtőbe téve 1 órán át érleljük.
Tálaláskor egy-egy tányérba fektetett salátalevélre halmozzuk, és hidegen tálaljuk.
3 megjegyzés:
viszem...kosz
Naggon guszta, jöhet :)
Piroska és Bianka, örülök, h tetszik. Habár a kép nem igazán adja vissza az eredetit...
Megjegyzés küldése