Hozzávalók: 4 szelet ún. „parasztkenyér”, 4 szelet sonka, kb. 10 dkg-nyi kenhető sajt, 4 ek olivaolaj, 3 ek baracklekvár, 1 ek Dijoni mustár.
2-2 szelet kenyeret megkenünk a sajttal, ráhelyezünk 2-2 szelet sonkát, a kenyérszeleteket egymásra helyezzük, majd nagyon kevés olajon megpirítjuk mindkét oldalukat. Közben elkészítjük a „mártást”: a baracklekvárt elkeverjük a Dijoni mustárral. A megpirított kenyérszeleteket félbevágjuk és a szósszal kínáljuk.
Forrás: innen
5 megjegyzés:
Hú,ez milyen jól hangzik!!Mostanában rengeteg pirított szendvicset eszünk,jól jött ez a változat!Szép a blogod és gyönyörű ez a fotó is!
Nagyon köszi Edó!:)
Nagyon fincsi, én már ettem, igaz a barackos mustár nélkül, de szívesen megkóstolnám így is!
Tényleg nagyon finom lehet és nagyon tetszetős a kép
Nagyon guszta!
Megjegyzés küldése