2010. március 19., péntek

FINOM SÜTI




1 dl vizben felforralunk 30dkg cukrot, ráöntjük 2ek kakaóra, majd folytonosan kevergetve langyossá hűtjük, aztán hozzáadunk 8 tojássárgáját. Ennek az alapnak a két-harmadát összekeverjük 2ek liszttel, késhegynyi szódabikarbónával és a 8 tojás fehérjéből felvert kemény habbal. Sütőpapirral ellátott tepsiben, előmelegitett sütőben tűpróbáig sütjük. Mig sül, elkészitjük a krémet: a félretett alapot elkeverjük rumesenccel, narancshéjjal, 5dkg darált dióval és egy Rama margarinnal. Ezzel a krémmel megkenjük a kihűlt süteményt. Kemény habbá verünk 2,5 dl tejszinhabot és hozzáadunk 1kk instant kávéport. Ezt a habot rákenjük a krémre, majd szórunk rá csokidarát.

0 megjegyzés:

 

Konyhatündérmese Template by Ipietoon Cute Blog Design