2010. március 22., hétfő
CSÜLÖK BURGONYASALÁTÁVAL
A csülökből óvatosan kivesszük a csontot, lehetőleg úgy, hogy a hús maradjon egészben. Olajban vagy zsirban átpiritjuk, mézet csorgatunk rá, aztán szép pirosra sütjük. Burgonyasalátával és friss zöldségekkel tálaljuk.
Burgonyasaláta: héjában főtt burgonyát megtisztitunk, adunk hozzá karikára vágott lilahagymát és karikákra vágott főtt tojást, sózzuk, borsozzuk aztán kevés ecetet és olajat adunk hozzá. Óvatosan összekeverjük, vigyázva, hogy a burgonya ne törjön össze és kevés időre hűtőszekrénybe tesszük, hogy az izek jól összeérjenek.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
4 megjegyzés:
Csülök, nem bírok magammal. Vennem kell ...:)
Bianka, :)))
Ez csodásan néz ki!Gratulálok!
Ottis, köszönöm! :)
Megjegyzés küldése