2017. december 15., péntek

Zelleres majonézes krumplisaláta


Hozzávalók ( 4 személyre): 1,5 kg krumpli, 6 főtt tojás, 2 szárzeller, 3 dl kész majonéz, fél-fél csokor metélőhagyma és petrezselyemzöld, 3 teáskanál mustár, só, bors és pirospaprika.


Elkészítése: A megtisztított krumplit közepes kockákra vágjuk és sós vízben kb. 8-10 percig főzzük, majd leszűrjük. Egy nagyobb tálban összekeverjük a majonézet a mustárral, hozzáadjuk a kihűlt krumplit, az apróra vágott zellerszárat, a megtisztított és kisebb darabokra vágott tojást, az aprórea vágott zöldfűszereket, sóval és borssal ízesítjük és összekeverjük. Tálaláskor pirospaprikával meghintjük és így kínáljuk. 

0 megjegyzés:

 

Konyhatündérmese Template by Ipietoon Cute Blog Design