2010. március 22., hétfő

CSÜLÖK BURGONYASALÁTÁVAL



A csülökből óvatosan kivesszük a csontot, lehetőleg úgy, hogy a hús maradjon egészben. Olajban vagy zsirban átpiritjuk, mézet csorgatunk rá, aztán szép pirosra sütjük. Burgonyasalátával és friss zöldségekkel tálaljuk.
Burgonyasaláta: héjában főtt burgonyát megtisztitunk, adunk hozzá karikára vágott lilahagymát és karikákra vágott főtt tojást, sózzuk, borsozzuk aztán kevés ecetet és olajat adunk hozzá. Óvatosan összekeverjük, vigyázva, hogy a burgonya ne törjön össze és kevés időre hűtőszekrénybe tesszük, hogy az izek jól összeérjenek.

4 megjegyzés:

Bianka írta...

Csülök, nem bírok magammal. Vennem kell ...:)

Gál Edith írta...

Bianka, :)))

Ottis írta...

Ez csodásan néz ki!Gratulálok!

Gál Edith írta...

Ottis, köszönöm! :)

 

Konyhatündérmese Template by Ipietoon Cute Blog Design