2011. szeptember 22., csütörtök

Túrós csusza


Egyszerű, de nagyszerű!
Hozzávalók: 40 dkg házi széles metélt, 25-30 dkg tehéntúró, 3 ek tejföl, só, 5-10 dkg húsos szalonna.
A metéltet pár csepp olajjal és sóval izesitett vízben megfőzzük, leszűrjük, leöblítjük és olajjal elkeverjük. Rámorzsoljuk a túrót, hozzáadjuk a tejfölt, összekeverjük, és a kiolvasztott szalonnakockákkal megszórva tálaljuk.



5 megjegyzés:

Kati írta...

Én is akarok, mert még soha nem ettem túróscsuszát.

Adél írta...

Ezt nagyon szeretem :)Guszta.

Bianka írta...

El sem hiszed de kedvenc ételem

Katalin írta...

én így szeretem, jó sok pörccel, hogy ne azt kelljen vadászni:))))

Gál Edith írta...

:)Köszönöm!!

 

Konyhatündérmese Template by Ipietoon Cute Blog Design