Hozzávalók: 50 dkg tehéntúró, 3 tojás, 4 evőkanál cukor, fél
tasak vanília ízű pudingpor, fél tasak sütőpor, 1 tasak vaníliás cukor, 6 dkg
olvasztott margarin, 6 evőkanál búzadara, 15 dkg színes rahát. A forma
kikenéséhez margarin és liszt.
Elkészítése: A jól lecsorgatott túróhoz adjuk a cukrot, a
vaníliás cukrot, a búzadarát, a pudingport és a sütőport, majd a tojásokat, az
olvasztott margarint, végül pedig a kis kockákra vágott rahátot is a túróhoz
keverjük. Megfelelően előkészített formába simítjuk a tésztát és előmelegített
sütőben kb. 35-40 perc alatt készre sütjük. Hidegen és melegen is nagyon finom.
2 megjegyzés:
Kérek szépen én is!!!!!!! :)
Nagyon szeretem a rahátos finomságokat, túrótortában még soha nem próbáltam, nagyon finom lehet.
Garffyka, köszönöm!
Igen, nagyon-nagyon finom!! :)
Megjegyzés küldése