2013. április 26., péntek

Rahátos túrótorta



Hozzávalók: 50 dkg tehéntúró, 3 tojás, 4 evőkanál cukor, fél tasak vanília ízű pudingpor, fél tasak sütőpor, 1 tasak vaníliás cukor, 6 dkg olvasztott margarin, 6 evőkanál búzadara, 15 dkg színes rahát. A forma kikenéséhez margarin és liszt.

Elkészítése: A jól lecsorgatott túróhoz adjuk a cukrot, a vaníliás cukrot, a búzadarát, a pudingport és a sütőport, majd a tojásokat, az olvasztott margarint, végül pedig a kis kockákra vágott rahátot is a túróhoz keverjük. Megfelelően előkészített formába simítjuk a tésztát és előmelegített sütőben kb. 35-40 perc alatt készre sütjük. Hidegen és melegen is nagyon finom.  



2 megjegyzés:

Garffyka írta...

Kérek szépen én is!!!!!!! :)
Nagyon szeretem a rahátos finomságokat, túrótortában még soha nem próbáltam, nagyon finom lehet.

Gál Edith írta...

Garffyka, köszönöm!
Igen, nagyon-nagyon finom!! :)

 

Konyhatündérmese Template by Ipietoon Cute Blog Design