Pages

Túrókrémes paprika

2014. május 3., szombat



Hozzávalók: 2 piros kaliforniai paprika, 2 főtt tojás, 20 dkg tehéntúró, 1 vöröshagyma, 5 dkg sajt, 1 gerezd fokhagyma, 2 evőkanál fehérbor ecet, 4 evőkanál hús- vagy zöldségleves, zöldkapor és zöldpetrezselyem, só, frissen őrölt bors.

Elkészítése: A paprikákat félbevágjuk, magházukat kikaparjuk. A megtisztított hagymát és fokhagymát apróra vágjuk és kevés sóval összekeverjük. A tehéntúrót összekeverjük a megmosott és finomra vágott zöldfűszerekkel, a reszelt sajttal, a megtisztított és nagyon apróra vágott főtt tojásokkal, a sózott hagyma- és fokhagymával. Fokozatosan ehhez a keverékhez öntjük az ecetből, húslevesből, sóval és borssal ízesített öntetet, összekeverjük, majd ezzel a túrós keverékkel töltjük meg az előkészített paprikákat, ezután pedig zöldkaporral díszítve kínáljuk.


Nincsenek megjegyzések:

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS