2009. december 2., szerda
ERDÉLYI ÉTELEK- folytatás
Egy másik, nagyon finom főzelék töltött káposzta helyett.
Hagymát dinszteltek és vizbe tették füstölt sonkával, oldalassal vagy csülökkel. Amikor a hús félig megfőtt, hozzáadtak apróra vágott káposztát és zöld paprikát és tovább főzték. Mikor majdnem kész volt, piritott tarhonyát főztek bele és csak akkor izesitették sóval, borssal, kaporral, csomborral. Jó sűrű egytálétel lett belőle, kevés lével.
Anyukám is készitett, de húsgombóccal. Kaptam belőle és le is fényképeztem. Nagggggggggggyon finom!!!!!!!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2 megjegyzés:
Köszönöm ezeket a nagyszerű recepteket, melyeket feltettél nekem! Nagyon tetszenek, sokkal jobb így "elsőkézből" ismerkedni az Erdélyi ételekkel. Remélem sikerül valami szépet összehoznom.
Örülök, hogy sikerült már csak ennyit is leirni. Igaz, nem mind húsos és a töltike ideje is lejárt már...Nagyon sajnálom, hogy ilyen későn sikeredett az egészet összehozni, de jobb későn is, mint soha. Köszi a megértést és hamarosan jövök a többivel.Mert még nem irtam le mindet!!!! Szép estét.
Megjegyzés küldése