Hozzávalók: 2 szár zeller, 2 szál sárgarépa, 1
kigyóuborka, 1 lilahagyma, 15 dkg paradicsom, 5 dkg feta sajt. A mártogatóshoz:
2 dl tejföl, 2 gerezd fokhagyma, só, bors, aprított friss bazsalikom.
Elkészítése: A megmosott zeller szárat, a paradicsomot és
az uborkát vékonyra szeleteljük, a sárgarépát és a hagymát megtisztítjuk és
ugyancsak vékonyra szeleteljük. Egy tálban összekeverjük a zöldségeket, rájuk
morzsoljuk a feta sajtot, majd a hozzávalókból elkészített mártogatóssal együtt
kínáljuk. A mártogatóshoz a tejfölbe keverjük a megtisztított és nagyon apróra
vágott fokhagymát és a megmosott, felaprított bazsalikomot, izesitjük sóval és
borssal és készen is van.
1 megjegyzés:
nagyon klassz, annyira ügyes vagy...
küldök egy nagy virtuális ölelést, örülök, hogy követed a blogomat
Megjegyzés küldése