Krémsajtos szalámis szendvics ( 4 darabhoz)
Hozzávalók: 8 szelet kenyér, 23 dkg natúr krémsajt (
Mascarpone), 20 dkg szalámi, 4 saláta levél, 2 szál zöldhagyma, 1 kis csokor
kapor, 1 gerezd fokhagyma, só, frissen őrölt bors.
Elkészítése: A megmosott, megtisztított zöldhagymát, a
megmosott kaprot és a megtisztított fokhagymát nagyon apróra vágjuk, majd a
krémsajthoz adjuk, sóval és borssal ízesítjük, összekeverjük. Ezzel a krémmel
kenünk meg minden kenyér szeletet. Egy-egy krémsajttal megkent kenyér szeletre
teszünk szalámit, a másik szeletre tesszük a salátát, a két szelet
kenyeret egymásra borítjuk és készen is
van a finom szendvics.
Ötlet: innen
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése