...csak mert nagyon-nagyon finom...:)
Hozzávalók: 3 tojás, 30 dkg kukorica ( konzervből), 5-10
dkg liszt, 2 evőkanálnyi finomra aprított medvehagyma levél, só, frissen őrölt
bors. A sütéshez olaj. A tálaláshoz: kedvenc salátánk.
Elkészítése: A lecsöpögtetett kukoricához adjuk a
tojásokat, a medvehagymát, annyi lisztet, hogy jól kanalazható masszát kapjunk,
végül pedig sóval és borssal ízesítjük. Egy serpenyőben kevés felforrósított olajon evőkanálnyi adagokat
sütünk –kb. 2-3 perc alatt- mindkét oldalukon, majd konyhai papírtörlőre
szedjük, hogy a fölösleges zsiradékot felitassuk róluk. Azonnal tálaljuk
kedvenc salátánkkal.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése