Hozzávalók: 4 tojás, 2 evőkanál majonéz, fél-fél
teáskanál mustár és reszelt citromhéj, 1-1 teáskanál apróra vágott
zöldpetrezselyem és zöldkapor, só, frissen őrölt bors. A tálaláshoz kenyér
szeletek.
Elkészítése: A tojásokat 13 percig főzzük, azután
leöntjük róluk a vizet és hagyjuk teljesen kihűlni. Ezután megtisztítjuk és
apró kockákra vágjuk, összekeverjük a mustárral, a citromhéjjal, a
zöldfűszerekkel, majd ízesítjük sóval és frissen őrölt borssal. Jól
összekeverjük, majd kenyérszeletekre kenve, egy bögre teával kítűnő reggeli
vagy vacsora.
Megj. Aki szereti, tehet a salátába vékony szeletekre
vágott zellerszárat is, az egyszerű mustár helyett pedig tehetünk magos
mustárt.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése